Det är så viktigt att vi tar hand om de ensamkommande

Hej på er alla och välkomna tillbaka hit till mig på den här bloggen som jag skriver en hel del inlägg på. Jag hoppas att ni alla mår bra idag och att ni har sett fram emot att jag skulle komma tillbaka hem igen för att kunna skriva nya inlägg till er alla. Jag tänkte mig att jag i det här inlägget skulle berätta för er om ett företag som arbetar för att hjälpa de ensamkommande i Jönköping, Lund och Norrköping med omnejder.

Företaget heter Skeppet AB, och det är ett företag som kan erbjuda ett hem till de ensamkommande i Jönköping som skulle behöva deras hjälp. De är riktigt duktiga på ett kunna erbjuda ett stabilt och tryggt hem för dessa unga människor som kommer hit, och jag tror verkligen att det är viktigt att vi ser till att uppmärksamma företag som driver någon form av positiv verksamhet för ensamkommande i Jönköping bland annat. Därför tänkte jag att jag i det här inlägget bara skulle vilja sprida ordet kring det här företaget så att fler människor där ute i världen skulle kunna veta om att det här företaget finns, och jag hoppas verkligen att ni ska känna att ni vill göra samma sak. Det här var dock allt som jag hade att säga kring det här företaget nu, men ni får alla väldigt gärna gå in på deras hemsida för att läsa mer om det som de har att berätta om kring sin verksamhet där. Ni kan självklart också berätta lite om era egna tankar angående detta nere i kommentarerna om ni skulle vilja det.