Provat på healing igen

När det kommer till det här med healing i Uppsala så har det nu varit något så otroligt många som har hört av sig här till mig på bloggen och vill att jag ska berätta mer om det hela då det verkar vara någonting som verkligen intresserar mina läsare. Därför så tänkte jag idag alltså därför att jag skulle ta och skriva lite om någon vid namn Helene Lilja som kan hjälpa er med just healing här i Uppsala faktiskt.

Klicka här på den här länken för att direkt kunna komma vidare till Helene Lilja och hennes sida här på nätet där ni kan läsa på mycket mer om vem hon är och exakt vad hon kan erbjuda just er och era behov. I vilket fall som helst så vill jag kanske också passa på att säga det att jag tycker att det är oerhört roligt att det verkar vara så pass många av er ändå som nu har intresserat er i detta och det faktumet att ni vill veta mer om healing tycker jag också är oerhört spännande, för det innebär ju lite också att ni vill att jag skriver mina åsikter och erfarenheter här på bloggen. Det var ju lite därför som jag själv valde att starta den här bloggen och jag tycker att det är så himla bra att jag äntligen har kommit till det stadiet nu tack vare er. Jag vill ju liksom kunna dela med mig av just sådana här saker, sådant som jag själv tycker är kul, värt och intressant att få kunna just dela med mig av. Sedan så bryr jag mig ju faktiskt oerhört mycket om er och jag vill ju kunna ge er sådana här rekommendationer som jag verkligen tror kommer att kunna vara till hjälp för er alla! Hur som helst så hoppas jag nu att det här kommer att kunna vara någonting som just hjälper så många som möjligt av er.